fbpx
Boka demo
Kontakta oss

Om oss

Vår långa historia som leverantör till detaljhandeln, både vad gäller hårdvara, mjukvara, tjänster, lösningar och support gör att vi har en bred och lång erfarenhet inom Retail.

Bakgrund

Sedan 1999 utvecklar Cash IT det användarvänliga kassasystemet Cash IT Retail, som efterlever marknadens hårdaste krav på säkerhet och kontroll. Vår affärsidé går ut på att underlätta vardagen i butiker och butikskedjor. Genom våra egenutvecklade kassasystem ger vi full kontroll över försäljningen. Vi underlättar, effektiviserar och spar pengar åt våra kunder.

Tack vare integrationen med olika affärssystem erbjuds ett komplett butiksdatasystem där den manuella hanteringen minskar och informationen synkroniseras i alla led.

Genom nära samarbeten med de ledande leverantörerna av hårdvara, har vi kontroll över hela kedjan från vår egen utveckling av programvara till leverans och underhåll av nyckelfärdiga system. Våra kunder är små och medelstora företag i hela landet.

Organisation

Idag har vi en välbalanserad organisation med ett femtontal medarbetare inom Försäljning, After Sales, Utveckling samt Ekonomi/Marknad. Vår långa historia som leverantör till detaljhandeln, både vad gäller hårdvara, mjukvara, tjänster, lösningar och support gör att vi har en bred och lång erfarenhet inom Retail.

Cash IT vill ha långa kundrelationer och en förutsättning för det är att vi levererar nytta och kvalitet för våra kunder. Genom väl planerade leveranser och en kvalitativ förvaltning, skapar vi en gemensam plattform för att våra kunders lösningar skall kunna fungera väl i den löpande verksamheten och också för att kunna utvecklas tillsammans med våra kunder som en engagerad leverantör av kassa-, butiks-, affärs och integrationslösningar idag och i framtiden.

Medlem i rådet för betal- och kassasystem

Cash IT verkar i arbetsutskottet inom rådet för betal- och kassasystem och arbetar med frågor som rör betalningsmetoder i stort, både gällande kassasystem och olika alternativ av mobila och digitala betalningslösningar. VD Robert Karlsson anlitas ofta som expert inom frågor kring kassa- och betalsystem.

Läs vår integritetspolicy.


För den enskilda butiken eller den stora kedjan

Oavsett om du har en butik eller flera butiker så kan vi tillfredställa dina behov. Vi hjälper dig som vill ha möjlighet att växa dig större, eller dig som efter tillväxt har fått nya utmaningar inom logistik och integration.

Small, Medium eller Large - vilket paket passar dig?

Se våra paketlösningar