fbpx
Boka demo
Kontakta oss

Cash IT och Visma Business

Affärssystemet för större företag som vill ha funktioner efter behov och utvecklingsmöjligheter. Med Cash IT Kassasystem integrerat med Visma Business får du en förstklassig och komplett affärs- och försäljningslösning.

Boka en personlig demo

Visma Business är särskilt utvecklat för större företag som behöver ett flexibelt affärssystem med lager- och logistikhantering. Systemet är kraftfullt i sitt standardutförande och som skräddarsytt för er – unikt. Affärssystemet kan enkelt utökas med smarta tilläggstjänster som fungerar ihop redan från början. Det gör Visma Business till en helhetslösning som är svår att överträffa. Med Cash IT Retail Kassasystem integrerat med Visma Business får du verktygen du behöver för att ta din enskilda butik eller butikskedja vidare till nästa nivå. Cash IT Kassasystem finns i både stationärt och mobilt utförande med alla tillbehör du behöver för att ge dina kunder en trygg och smidig köpupplevelse.

Cash IT är certifierad Visma-partner och auktoriserad Visma-återförsäljare. Vi har även blivit utsedda till årets integrationspartner i Sverige. Vår personal genomgår regelbundet utbildningar och certifieringar hos Visma för att uppnå vår ambition att vara Sveriges ledande leverantör av kassasystem av högsta kvalitet med integration till Visma.

Cash IT Kassasystem och Visma Business integration

Så fungerar synken mellan Cash IT och Visma Business

CashIT_Kassasystem_Visma_Business_SyncFlowHjärtat i den kraftfulla synkroniseringen mellan kassasystemet och Visma Business heter Cash IT Core. Det är en programvara som installeras i samma IT-miljö som Visma Business. Cash IT Core kopplas till Visma Business och synkar informationen i realtid och delar ut den till de anslutna butikskassorna. Det ger dig ett säkert och effektivt system där artiklar, lagersaldon, kunder, order, tillgodokvitton och annat som läggs in i Visma Business visas i dina kassor helt utan fördröjning.

Cash IT Core är designad för att även klara mobila uppkopplingar där kassan bara har en temporär förbindelse med internet, exempelvis på båtar, i skärgården eller bussar på landsbygden. Om kassasystemet tappar kontakten med Cash IT Core fungerar kassan offline och när internet finns tillgängligt igen upprättas kontakten automatiskt och all försäljningsdata synkroniseras igen.

Möjligheten att koppla in en Visma Business-integrerad e-handel gör att din försäljning uppnår omnikanal. En kund kan då beställa en vara via e-handel för att sedan gå till någon av butikerna för att hämta och betala den. Det här möjliggör bra tillfällen för dig som handlare att skapa merförsäljning.

Direkta vinster med Cash IT integrerat med Visma Business

☑ Artikelregister, kunder, priser mm synkroniseras med varandra i realtid
☑ Vid skapande av en ny kund i kassan synkroniseras den direkt till Visma Business
☑ Kvitton i kassan synkroniseras direkt som betalda fakturor in i Visma Business
☑ Alltid korrekt lagersaldo i Visma Business eftersom kassan synkroniserar i realtid
☑ Huvudbokföringen uppdateras automatiskt via fakturajournal i Visma Business
☑ Välj kund och skapa order direkt i kassan
☑ Möjlighet att handla mot följesedel i kassan
☑ Hämta en order från Visma och betala den i kassan
☑ Möjlighet att lägga handpenning vid order
☑ Omnikanal med Visma Business-integrerad e-handel

Ta kloka beslut med hjälp av Cash IT Backoffice

Cash IT Back Office ger dig total överblick över försäljningen i dina butiker – timme för timme, produkt för produkt. Som ansvarig kan du sitta på ditt kontor, eller vara på inköpsresa, och ständigt få aktuell statistik från alla butiker. Vilken butik som går bäst, vilken produkt som säljer bäst, när de säljer mest, vilken kassör som säljer bäst eller vilken kassör som har flest returer. Detta är information som ger företagsledningen underlag och stöd för att ta smarta beslut, gällande såväl bemanning som sortiment och öppettider. Back Office blir därmed en naturlig del av företagets Business Intelligence.

Cash IT Back Office ger dig inte bara information om försäljningen, den ger dig även möjlighet att hantera alla dina kassaplatser utan att behöva vara i närheten av dem. Du kan till exempel lägga till nya kassörer, ändra kassörernas behörighet, skapa och ändra befintliga urval och kampanjer

☑ Hantering av kassörer och roller
☑ Hantering av kampanjer
☑ Visning av presentkort, fakturor, offerter, order och kvitton
☑ Försäljningsstatistik per timma, veckodag, vecka, månad, år, toppartiklar, toppkassörer och toppbutiker

Cash IT Label etikettprogram kopplat till Visma Business

Cash IT Label etikettprogram integrerat med Visma BusinessMed Cash IT Label etikettprogram synkroniserat till Visma Business via Cash IT Core skriver du smidigt ut egna hyllkantsetiketter och produktetiketter med EAN-streckkod eller QR-kod. Exempel på etikettfält som kan hämtas via Visma Business är:

☑ Priser
☑ Artikelnummer
☑ Streckkoder (EAN, QR)
☑ Egna specifika urval

Cash IT är auktoriserad Visma-återförsäljare

Visma Business är ett smidigt affärssystem med både bredd och djup. Hantera ekonomi, lager och logistik, elektroniska fakturaflöden, rapporter och beslutsstöd, kassasystem, webbshop, samt tid och projekt i en helhetslösning från Visma och Cash IT.

Känns vår kassalösning och integration med Visma Business intressant för er?

Boka in en kostnadsfri demo med våra rådgivare för att få reda på hur vi tillsammans kan utveckla er verksamhet.

Boka demo Ring 010-45 78 100


Senaste nytt