fbpx
Boka demo
Kontakta oss

Cash IT och Visma.net

Integrationen med det molnbaserade affärssystemet Visma.net skapar kraftfulla funktioner i Cash IT Kassasystem för medelstora och större butiker och butikskedjor.

Boka en personlig demo

Visma.net ERP är ett integrerat och komplett affärssystem i molnet som helt automatiserar processer och hanterar komplexa, repetitiva bokföringsuppgifter. Perfekt för större bolag som vill minska kostnader och öka resultaten genom att effektivisera tid, resurser och teknik. Genom en integration med Cash IT öppnas möjligheten för dig som använder Visma.net att driva försäljningen med ett av marknadens ledande kassasystem, Cash IT Retail, i både stationärt och mobilt utförande.

Vårt eget utvecklingsteam har lång erfarenhet av att bygga integrationer mot olika system, redan 2001 lanserade vi Cash IT + Visma Administration med tusentals användare sedan dess.

Alla Visma.net-projekt levereras tillsammans och i samråd med en certifierad Visma.net-partner för att få optimala flöden.

Cash IT Kassasystem och Visma.net affärssystem i molnet skärmvyer

Så fungerar synken mellan Cash IT och Visma.net

CashIT_Visma_Net_Sync_FlowFör att integrationen mellan kassasystemet och Visma.net ska vara möjlig krävs en applikation som kommunicerar och knyter samman de båda systemen. När det gäller synken med Visma.net bygger den på vårt egna gränssnitts-API som har namnet Cash IT I/O. Via Cash IT I/O kommunicerar Visma.net och kassasystemet med varandra och du får kraftfulla funktioner i kassan som speglar affärssystemets funktioner så som lagersaldon i flera butiker, artikelregister, kundregister, priser och mycket mer. I motsatt riktning kommunicerar kassasystemet med Visma.net och uppdaterar affärssystemet med bland annat transaktioner, lagersaldo, kundregister och orderhantering. All försäljning synkas från kassan och in i affärssystemets huvudbokföring vilket gör att du slipper jobba dubbelt i systemen.

Möjligheten att koppla in en Visma.net-integrerad e-handel gör att din försäljning uppnår omnikanal. En köpare kan då beställa en produkt via din e-handel för att sedan gå till din fysiska butik för att hämta och betala den. Det här möjliggör bra tillfällen för dig som handlare att skapa merförsäljning.

Cash IT Kassasystem och Visma.net affärssystem i molnet

Direkta vinster med Cash IT integrerat med Visma.net

☑ Hantering av flera lagerställen
☑ Artikelregister, kunder, priser mm synkroniseras mellan systemen
☑ Vid skapande av ny kund i kassan synkroniseras den till Visma.net
☑ Kvitton i kassan synkroniseras som betalda fakturor i Visma.net
☑ Du får korrekta lagersaldon i Visma.net eftersom kassan synkroniserar genomförda köp
☑ Automatiserad redovisning i molnet
☑ Välj kund och skapa order direkt i kassan
☑ Möjlighet att handla mot följesedel i kassan
☑ Hämta en order från Visma.net och betala den i kassan
☑ Möjlighet att lägga handpenning vid order
☑ Omnikanal med Visma.net-integrerad e-handel

Ta kloka beslut med hjälp av Cash IT Backoffice

Cash IT Back Office ger dig total överblick över försäljningen i dina butiker – timme för timme, produkt för produkt. Som ansvarig kan du sitta på ditt kontor, eller vara på inköpsresa, och ständigt få aktuell statistik från alla butiker. Vilken butik som går bäst, vilken produkt som säljer bäst, när de säljer mest, vilken kassör som säljer bäst eller vilken kassör som har flest returer. Detta är information som ger företagsledningen underlag och stöd för att ta smarta beslut, gällande såväl bemanning som sortiment och öppettider. Back Office blir därmed en naturlig del av företagets Business Intelligence.

Cash IT Back Office ger dig inte bara information om försäljningen, den ger dig även möjlighet att hantera alla dina kassaplatser utan att behöva vara i närheten av dem. Du kan till exempel lägga till nya kassörer, ändra kassörernas behörighet, skapa och ändra befintliga urval och kampanjer

☑ Hantering av kassörer och roller
☑ Hantering av kampanjer
☑ Visning av presentkort, fakturor, offerter, order och kvitton
☑ Försäljningsstatistik per timma, veckodag, vecka, månad, år, toppartiklar, toppkassörer och toppbutiker

Cash IT Label etikettprogram kopplat till Visma.net

Cash IT Label etikettprogram integrerat med Visma.netMed Cash IT Label etikettprogram synkroniserat till Visma.net via Cash IT I/O skriver du smidigt ut egna hyllkantsetiketter och produktetiketter med EAN-streckkod eller QR-kod. Exempel på etikettfält som kan hämtas via Visma.net är:

☑ Priser
☑ Artikelnummer
☑ Streckkoder (EAN, QR)
☑ Egna specifika urval

Cash IT är certifierad Visma.net ISV-integrationspartner

Visma.net ERP erbjuder ekonomihantering, logistik och rapport- och analysverktyg i ett kraftfullt affärssystem i molnet för större företag. Med Cash IT som integrationspartner kan ni enkelt bygga en lösning som uppfyller era specifika behov. Som certifierad Visma.net-partner hjälper vi er att komma igång med rätt lösning.

Känns vår kassalösning och integration med Visma.net intressant för er?

Boka in en kostnadsfri demo med våra rådgivare för att få reda på hur vi tillsammans kan utveckla er verksamhet.

Boka demo Ring 010-45 78 100


Senaste nytt