fbpx
Boka demo
Kontakta oss

Cash IT och Visma Administration

Med Cash IT och Visma Administration för mindre företag får du smidiga funktioner i kassasystemet som sparar tid så att du kan fokusera mer på det du vill, bemöta kunder och sälja mer till exempel.

Boka en personlig demo

Vi erbjuder en komplett och väl beprövad integrationslösning som kopplar ihop Visma Administration 500, 1000 och 2000 med Cash IT kassasystem. Integrationslösningen finns för alla våra stationära och mobila kassasystem; Small, Medium och Large.

Förutom att Cash IT är certifierade Visma-partners och auktoriserade återförsäljare av Vismas affärssystem har vi även blivit utsedda till årets integrationspartner i Sverige. Vår personal genomgår regelbundet utbildningar och certifieringar hos Visma för att uppnå vår ambition att vara Sveriges ledande leverantör av kassasystem av högsta kvalitet med integration till Visma.

☑ Läs om vad Spismiljöbutiken i Helsingborg tycker om Cash IT Kassasystem och integrationen med Visma Administration. Kopplingen till Visma sparar oss mycket tid och pengar, säger Johan, IT-ansvarig på Spismiljöbutiken.”

Cash IT Kassasystem och Visma Administration integration vyer

Så fungerar synken mellan Cash IT och Visma Administration

Hjärtat i den kraftfulla synkroniseringen mellan kassan och Visma heter Cash IT Core. Det är en programvara som installeras i samma nätverk som Visma Administration. Cash IT Core kopplas till Visma Administration och synkar informationen i realtid och delar ut den till de anslutna butikskassorna. Det ger dig ett säkert och effektivt system där artiklar, lagersaldon, kunder, order, tillgodokvitton och annat som läggs in i Visma Administration visas i dina kassor helt utan fördröjning.

Cash IT Core är designad för att även klara mobila uppkopplingar där kassan bara har en temporär förbindelse med internet, exempelvis på båtar, i skärgården eller bussar på landsbygden. Om kassasystemet tappar kontakten med Cash IT Core fungerar kassan offline och när internet finns tillgängligt igen upprättas kontakten automatiskt och all försäljningsdata synkroniseras igen.

Möjligheten att koppla in en Visma Administration-integrerad e-handel gör att din försäljning uppnår omnikanal. En köpare kan då beställa en produkt via din e-handel för att sedan gå till din fysiska butik för att hämta och betala den. Det här möjliggör bra tillfällen för dig som handlare att skapa merförsäljning.

Direkta vinster med Cash IT integrerat med Visma Administration

☑ Artikelregister, kunder, priser mm synkroniseras med varandra i realtid
☑ Vid skapande av en ny kund i kassan synkroniseras den direkt till Visma Administration
☑ Kvitton i kassan synkroniseras direkt som betalda fakturor in i Visma Administration
☑ Alltid korrekt lagersaldo i Visma Administration eftersom kassan synkroniserar i realtid
☑ Huvudbokföringen uppdateras automatiskt via fakturajournal i Visma Administration
☑ Välj kund och skapa order direkt i kassan
☑ Möjlighet att handla mot följesedel i kassan
☑ Hämta en order från Visma och betala den i kassan
☑ Möjlighet att lägga handpenning vid order
☑ Omnikanal med Visma Administration-integrerad e-handel
☑ Beprövat med tusentals kunder sedan år 2001

Cash IT Inventory + Visma Administration = Effektiv inventering

Insamlad data från en eller flera av våra handterminaler behandlas i Cash IT Inventory som slår ihop och summerar antalet inventerade varor. Därefter ser programmet till att lagra informationen i Visma Administration i form av ett ifyllt inventeringsunderlag. Datum för inventeringen går att justera i efterhand. Det enda som återstår att göra är att skriva ut och godkänna inventeringsjournalen.

Med hjälp av våra robusta och stöttåliga handterminaler med laserstreckkodsläsare får du ett smidigt verktyg för att snabbt och enkelt lagra information om dina produkter för inventeringen. Denna information behandlas sedan vidare av olika program för att slutligen lagras i Visma Administration.

Ta kloka beslut med hjälp av Cash IT Backoffice

Cash IT Back Office ger dig total överblick över försäljningen i dina butiker – timme för timme, produkt för produkt. Som ansvarig kan du sitta på ditt kontor, eller vara på inköpsresa, och ständigt få aktuell statistik från alla butiker. Vilken butik som går bäst, vilken produkt som säljer bäst, när de säljer mest, vilken kassör som säljer bäst eller vilken kassör som har flest returer. Detta är information som ger företagsledningen underlag och stöd för att ta smarta beslut, gällande såväl bemanning som sortiment och öppettider. Back Office blir därmed en naturlig del av företagets Business Intelligence.

Cash IT Back Office ger dig inte bara information om försäljningen, den ger dig även möjlighet att hantera alla dina kassaplatser utan att behöva vara i närheten av dem. Du kan till exempel lägga till nya kassörer, ändra kassörernas behörighet, skapa och ändra befintliga urval och kampanjer

☑ Hantering av kassörer och roller
☑ Hantering av kampanjer
☑ Visning av presentkort, fakturor, offerter, order och kvitton
☑ Försäljningsstatistik per timma, veckodag, vecka, månad, år, toppartiklar, toppkassörer och toppbutiker

Cash IT Label etikettprogram

Cash IT Kassasystem och Visma Administration med Cash IT Label etikettprogramMed Cash IT Label etikettprogram synkroniserat till Visma Administration skriver du smidigt ut egna hyllkantsetiketter och produktetiketter med EAN-streckkod eller QR-kod. Exempel på etikettfält som kan hämtas via Visma Administration är:

☑ Priser
☑ Artikelnummer
☑ Streckkoder (EAN, QR)
☑ Egna specifika urval

Cash IT är auktoriserad Visma-återförsäljare

Visma Administration är Sveriges mest köpta ekonomi- och bokföringsprogram. Varje dag förenklar de verksamheten för tiotusentals små- och medelstora företag. Affärssystemet finns i fyra varianter vilket gör att de passar i de flesta verksamheter.

Känns vår kassalösning och integration med Visma Administration intressant för er?

Boka in en kostnadsfri demo med våra rådgivare för att få reda på hur vi tillsammans kan utveckla er verksamhet.

Boka demo Ring 010-45 78 100


Senaste nytt